vrijdag 23 april 2010

ATV en 2 Suppersterren


Al gehoord van die twee nieuwe TV vedetten?
Guido en ik zijn deze morgen langs geweest bij ATV, de regionale TV zender voor Antwerpen.
Het haar mooi gekamd en proper gewassen trokken wij vanmorgen richting hangaar 27. Niet met een klein hartje maar als twee zelfverzekerde opa’s reden wij de parking op onder de loft bureaus van ATV.
We hadden het niet anders verwacht, we werden door een lieftallige dame ontvangen en naar een wachtkamer, tevens drankrefter gebracht.
Tijdens het drinken van een kopje koffie werden we, weer door een lieftallige dame, meegenomen om onze gezichten te laten poederen. Kwestie dat we niet zouden glimmen zij onze schminkster. Volgens mij, zou dat laagje poeder, niet kunnen verhinderen dat straks twee opa’s in een mooie leren fauteuil zouden zitten te blinken.
Het was de derde lieftallige dame die ons interviewde. Het werd wel even spannend maar ik vermoed dat we het er niet slecht van afgebracht hebben.
Nu maandag 26 april wordt het uitgezonden en vanaf dinsdag 27 april kan men het interview via de website van ATV zoveel keer bekijken als men maar wil.
Bij het afscheid nemen van, ja, een vierde lieftallige dame hebben wij belooft om ATV op de hoogte te brengen van het eindresultaat van onze acties. Wij zullen dit zeker doen en hopen alzo dat de kijkers via hun geliefde zender het eindresultaat ook kunnen vernemen.
We zijn weer een ervaring rijker en uiteraard hopen wij dat OSCARE hiervan beter kan worden.

4 opmerkingen:

  1. Marcel en Guido

    Het begint te korten, kriebelt het al een beetje of zijn de zenuwen te hoog gespannen???

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Samen tellen we de dagen af, alvast een goede start

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wens jullie veel succes,laten we hopen dat alles vlot verloopt,we denken aan jullie.Groeten Nathalie,Wim,Yoran en Iban

    BeantwoordenVerwijderen
  4. mooie reportage! well done!

    BeantwoordenVerwijderen