vrijdag 21 mei 2010

Olê, Olê

Olê Trouwe volgers,

Het is nu onze tweede dag in Spanje en we hebben al behoorlijk wat zonnecreme gesmeerd.
Ik durf het bijna niet te zeggen maar, maar zo tussen 1 uur en 2 mag het van mij een beetje regen. Grapje hoor, we nemem de zon er wel bij en zorgen er voor dat we er ons goed tegen beschermem em voldoende drinken.(water natuurlijk)
Het was vandaag weeral een zware rit met gestadig klimwerk van tussen de 5 en 7%.
Na 105 km zijn we van onze fiets gevallen en hebben we een refuge opgezocht. Een slaapgelegenheid vinden en de slaapplaatsen op zich is steeds een verhaal appart.
We hebben net een tapa naar binnen gespeeld en gaan nu nog even de bank plunderen en dan op zoek naar een stier, want wij hebben hier altijd honger als een paard, nee als twee paarden. En jullie zullen het niet geloven maar Guido die eet meer dan ik en dat wil wat zeggen.

Ik ga er mee stoppen beste volgers de plicht roept.
Aan onze vrouwtjes wil ik wel zeggen, zijt voorzichtig onder weg en we kijken er naar uit om in jullie armem te vallen op het plein voor de kathedraal van Compostela.
ps. Ik ontvang jullie berichten via sms, probeer eens te bellen.

3 opmerkingen:

  1. OLE Mannen

    al goed gepresteerd hé ,de bergen en de zon zijn jullie al gewoon ,Compostela wenkt en de vrouwtjes zullen er staan ,die zijn deze morgen vertrokken !Jullie gaan nog een paar zware dagen tegemoed maar de aankomst zal des groter zijn .
    Nog veel goei moed en veel water blijven drinken hé!
    Lieve groetjes Robert en Rita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Marcel en Guido,

    We hangen nog eens aan de blog {ipv aan de bel}. We hebben gemerkt dat jullie inderdaad zeer goed zijn opgeschoten. Nu reeds al proficiat. Drinkt maar een fleske wijn extra op onze kosten, we regelen dqt wel als jullie terug zijn. Ondanks we in zuiden van Spanje zitten, waren onze gedachten bij jullie. Nog veel moed en tot in juni.

    Groetjes,
    Martine en Geert
    Van Schoten, maar uit Lugar - Granada

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hey hallo aan de moedige pelgrims.

    Gisteren voorlopig afscheid genomen van mijn zus.
    Maw, ze is deze morgend vertrokken samen met uw dochter en kleindochter marcel en ook met guido zijn vrouwke. Tuf tuf tuf wachten maar ze komen eraan.
    En nu nog veel fietsen hé mannekes en hou de moed erin ge zijt al nen heele verre weg gegaan, dus die paar 100-en km.dat gaat zeker en vast nog lukken hé. TOI TOI TOI

    BeantwoordenVerwijderen