maandag 7 juni 2010

7.691,35 €


Het was de kleine Iban die, een beetje schuchter tussen al die grote mensen door, de reuze cheque aanbracht.
In het vakje waar het getal dient ingevuld te worden stond 7.691,35€.
De aanwezige mensen, in de volgelopen trouwzaal, applaudisseerden spontaan en een toch wel onder de indruk gekomen Koen Maertens nam de cheque met graagte in ontvangst.

Dit was het hoogtepunt van een leuke avond die vlot gemodereerd werd door Marc Verschraegen, kozijn van dienst, die ondanks de zeer korte tijd om zich voor te bereiden op deze samenkomst, er in gelukt is om de avond vlot en aangenaam te laten verlopen.

De hartelijke woorden van zowel Schepen Van Esbroeck als van Directeur Maertens deden de aanwezigen in de zaal geboeid luisteren.
En door de vlotte vertel stijl van Marc, kwamen de anekdotes van onze fietstocht, heel goed over bij het geïnteresseerde publiek.

We hebben als eersten het gulden boek mogen ondertekenen, dit was tevens het sein om het glas het heffen. Guido en ik moesten eerst nog enkele fotografen tevreden stellen maar daarna zijn wij zachtjes tussen onze supporters geslopen en hebben wij nog vele verhalen verteld en vragen kunnen beantwoorden van nieuwsgierige vrienden.

Het was een mooie avond, een leuke afsluiter van een geslaagd project.

Uit naam van Guido en mezelf bedankt aan iedereen die ons,op welke wijze ook, heeft gesteund.

Wij laten het Blog zeker nog openstaan en misschien komen de verhalen van onderweg er nog bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten