woensdag 26 mei 2010

VOETBALMATCH KTA de Ledebaan AALST

In het voetspoor, euh wielspoor van Marcel en Guido was er buiten de koekjesverkoop nog een voetbalwedstrijd tussen de leerkrachten van het KTA de ledebaan Aalst.De leerlingen konden tegen betaling hun pronostiek uitbrengen. De winnaars kregen een natuurprijs.Uit heel goede bron heb ik vernomen dat de leerkrachten en dan vooral de vrouwelijk leerkrachten zich volledig in de wedstrijd hebben geworpen.Het juiste bedrag dat dit iniatief heeft opgebracht kan ik nog niet meedelen, maaaaar ... de uitslag van de wedstrijd die heb ik wel: 2-2 !!

In naam van Marcel en Guido wil ik alle leerkrachten en leerlingen van het KTA bedanken voor hun inzet en bijdrage. In het bijzonder dank aan mijn zusje Evy voor dit geslaagde iniatief !!

Marcel, Guido, blijf kracht halen uit het gegeven dat vele jullie steunen en ...

ik sluit af met een stukje uit liedje van Bart Peeters :

" er kan altijd nog een tandje bij "

schakelen dat is de kunst mannen !!grtn
Tom

1 opmerking:

 1. Haha... Broer, er is een journalist aan u verloren gegaan! Misschien een idee voor een nieuwe carrièrewending?

  Ik kan niet wachten om mijn 'vouken' en Marcel terug te zien en om te horen wat het uiteindelijke bedrag is dat zij verzameld hebben! (Want dat weten enkel zij...)

  Op mijn beurt wil ik ook mijn school bedanken, het KTA en Middenschool De Ledebaan, de directie, de sportieve leerkrachten en natuurlijk de leerlingen!!
  De voetbalmacth was een succes! De zon was van de partij en de match was op het scherp van de snee, wie gedacht had een vriendschappelijk wedstrijd te krijgen, was aan het verkeerde adres! De blessures vielen achteraf al bij al mee, in tegenstelling tot anderen die voetballen! (knipoogje naar mijn schoonzus in spé!)

  Er werd al gevraagd om volgend jaar een revanche-match, maar dan zullen mijn vou en Marcel terug iets uit mouw moeten toveren???
  > Dit was ook een grapje, hé!!

  Ik wens jullie nog veel succes en tel mee af...
  xx
  Evy

  BeantwoordenVerwijderen