dinsdag 11 mei 2010

Hier zijn we nog eens

Hallo iedereen,
Het heeft een tijdje geduurd voor we de mogelijkheid kregen om op het blog te geraken maar het is nu toch gelukt.
Wij zijn blij verrast van de vele toffe reacties en het geeft ons zeker een goed gevoel.
We hebben nu een goede duizend kilometer gefietst en voorlopig gaat het allemaal vlotjes. Het is een unieke ervaring, ik weet dat Frankrijk een groot land is, maar wanneer je met je fietsje erdoor heen rijdt, lijkt het een wereldeel op zich.
Ondanks dat het weer niet echt meezit en mijn achterband het al behoorlijk heeft uitgehangen, zo erg zelfs dat hij nu in de vuilbak is beland en er een mooie nieuwe opligt, is onze moraal opper best.
De echte straffe verhalen die houden we voor later.

Wij willen langs deze weg hier toch onze vrouwtjes, kinderen en kleinkinderen groeten, in het bijzonder Louize die vandaag jarig is, en hopen hun weldra terug te zien. De eerste al in Compostela.


Vele dikke knuffels en zoentjes van Guido en Marcel

P.S. Voor diegenen die ons vandaag hebben willen bereiken, sorry, maar op dit moment kunnen we per gsm niet antwoorden (geen bereik)

5 opmerkingen:

  1. Guido en Marcel,

    Chapeau mannen!

    Ik weet niet of het weer bij jullie al wat beter is maar hier is het een kl**teweer. Koud en gans de namiddag en avond geregend. Het is precies november.

    Het beste nog en voorzichtig op de weg. Geniet van de omgeving en van de avonden om te rusten. Hopelijk vallen de logementen mee.


    Kristof, Ilse, Wout en Senn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Guido en Marcel
    al flink gedaan hoor dik 1000 km op 10 dagen !!!
    en gisteren toch veel pech gehad hé,maar jullie zijn doorbijters en hebben dat goed doorstaan en nu terug met volle moed er tegenaan , volgens het schema zitten jullie nu tussen de bordeau wijnen ,iets anders dan den Orval hé .we wensen jullie nog veel succes de komende dagen en het weder gaat verbeteren dus fietsen maar !
    Lieve groetjes Robert en Rita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hey hallo marcel en guido

    amai amai ge gaat nogal vooruit hé met julie véloke, ondanks diene stomme fietsband. Ik ben er zeker van dat ge al veel franse boterhammekes opgegeten hebt. Doe zo verder mannen en voorzichtig hé. Groetjs van de lokerse bakkerin en co.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Marcel en Guido,

    Schiet goed op hé mannen!!!! Wat het weer betreft, hoe meer naar zuiden hoe beter het het zal worden!! Hou de moed er in. Marcel, zen just aan mene trappist begonnen (donkere), en heb ook ne lichte afgetrokken voor u, en zalle ik hem opdrinken!!

    Martine en Geert
    Schoten

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Guido en Marcel,
    Proficiat met wat jullie al bereikt hebben.
    We volgen de resultaten op de blog.
    We hopen op beter weer voor jullie, maar ook voor ons. Nog heel veel sterkte. Tot later.
    Maria en Hugo

    BeantwoordenVerwijderen