woensdag 19 mei 2010



Hallo iedereen,

Nog een kort tekstje om jullie te vertellen dat de pelgrims op dit moment volop de Pyreneëen aan het trotseren zijn. En ja, ze hebben het zwaar. De bergritten zijn niet van de poes. Gelukkig mogen ze van een zonnetje genieten. Via Marciac zijn ze deze avond in St Jean Pied de Port aangekomen. Ze naderen de Spaanse grens met rasse schreden. Ik heb mij laten vertellen dat morgen de zwaarste rit op het programma staat! Laat dus alvast maar een kaarsje branden ! Wij duimen voor hen !
Groetjes,
Katrien

2 opmerkingen:

  1. Dag Guido en Marcel
    nu je Frankrijk achter jullie laten ,kan je beginnen denken aan olé ! dat zal een goed gevoel geven bij de zware ritten in Espanjol.
    We volgen jullie ,t'is wel op de kaart hé en binnen enkele dagen vertrekken de vrouwtjes ,als het behang aan de muur hangt hé Guido !
    nog heel veel moed en hou jullie sterk in de bergen.
    lieve groetjes

    Robert en Rita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Johan Anthuenis20 mei 2010 om 09:15

    Nog een hart onder de riem vanuit Zele. Héél de CM van Zele duimt voor onze ondervoorzitter. Net terug vanuit het Zuiden van Frankrijk kan ik getuigen dat de temperaturen inderdaad verbeteren. Hopelijk teistert de zon (die jullie al gemist hebben) nu niet te veel.

    Johan

    BeantwoordenVerwijderen