maandag 24 mei 2010

De laatste lootjes.........

Hola beste volgers,

Vandaag zijn we toegekomem in Masilla de las Mulas, dit dorpje dat ooit 7 kerken rijk was, ligt op een 15km voor Leon.
Het was vandaag, zoals men dat in wielertaal noemt een overgangs rit.
Morgen wordt het andere koek, na een aanloop van een 60km ligt er een kanjer op ons te wachten met een klim van 21 kilometer en en met stijgings procenten tussen de 4 en de 12 en een afdaling met een uitroep teken. Maar ja, nu we die leuke foto van onze vier vrouwtjes hebben gezien lijkt dat heuveltje iets minder hoog.
Aan onze nieuwe reporter wil ik zeggen, doe zo voort en aan al onze volgers duim nog even en misschien kunnen jullie voor ons nu nog een kaarsje laten branden.
Mu de meeste kilometers achter ons liggen wordt het doel grijpbaar, toch willen we niet voorbarig zijn en hopen wij dat we tijdens onze laatste ritten gespaard mogen blijven van pech.

Groetjes van twee, nog met veel goede moed voorziene, opa·s.

Bedankt alvast van de positieve reacties.

5 opmerkingen:

  1. wij kruisen de vingers en wensen jullie nog veel goede moed.Tot weldra en doe het nog goed.Vele groetjes van yvan marleen en sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. alleé Guido en Marcel jullie zijn er bijna ,de vrouwtjes staan al te popelen in Compostela!
    Die heuvel morgen zullen jullie wel klein krijgen,maar doe het rustig aan en blijf goed voor jullie zelf zorgen deze laatste dagen !
    Morgen laten we zeker een kaars branden !

    lieve groetjes
    Robert en Rita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Olé! Amai, jullie zijn er echt bijna! Nog effe volhouden! Wij volgen jullie met argusogen, al moet ik toegeven dat het volgen via PC wellicht een pak minder vermoeiend is dan het duwen op de trappers! Als jullie echter zo doorgaan bereiken jullie eind deze week SDC!

    En dan kunnen jullie toegevoegd worden aan een legendarisch lijstje:

    Op 28 mei vertrok o.a. de Spaanse Armada vanuit Lissabon in 1588 en werd Alva verbannen door prins Willem Van Oranje! Op sportief vlak won AC Milaan de Champions League in 2003 (ook dit jaar trouwens is de beker met de grote oren in Milaan terug te vinden)! Maar niets van dit alles kan tippen aan jullie prestatie!

    Sportieve groet!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Marcel en Guido,

    Inderdaad de laatste lootjes wegen steeds het zwaarst... Nog effekes en SDC is bereikt, en weerzien met alle dametjes is feit. Vele willen deze tocht doen, maar weinigen zijn uitverkorenen. Super mannen en toi toi voor deze laatste KM.....

    Groetjes,

    Martine en Geert
    Schoten, maar uit Lugar - Granada

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hey mannen,

    Ongelooflijk ge zijt er bijna. Die hoge klim zal nog wel zwaar zijn maar als ge al zoveel kilometerkes in uw benen hebt, gaat dat zeker en vast lukken en vergeet niet als ge toekomt in SDC zal de beloning groot zijn hé. Eerlijk gezegd, 't is straffe toebak wat ge nu al gepresteerd hebt. Groetjes en dikke kus
    Bakkerin en co

    BeantwoordenVerwijderen